Trends, ontwikkelingen en procedures voor de architect

Het ontwerpen en realiseren van een goed gebouw vereist steeds meer kennis, ervaring en afstemming. Daarnaast veranderen de regels doorlopend over hoe je voldoende hebt aangetoond dat een ontwerp voldoet aan de eisen die eraan gesteld worden. Inmiddels moet er een milieuprestatieberekening gemaakt worden voor nieuwbouw van kantoren en woningen, moeten we bijna-energieneutraal gaan bouwen met de BENG-eisen, krijgen we een Wet kwaliteitsborging voor het bouwen waarin private toetsing centraal staat en wordt het Bouwbesluit ingeruild voor het Besluit bouwwerken leefomgeving als de Omgevingswet wordt ingevoerd.

In deze training lopen we de nieuwste wetgevingsontwikkelingen langs waarmee we volgend jaar geconfronteerd zullen worden. Wat staat ons te wachten en hoe anticipeer je hierop?

Wat betekenen deze veranderingen voor je bedrijfsvoering? Hoe zorg je dat je op tijd klaar bent? Als je weet wat je te wachten staat, kun je er gericht mee aan de slag.

Praktische informatie

Deelnamekosten

EUR 350,- ex. BTW

Planning

Voor deze cursus is nog geen datum vastgesteld. Neem contact op via de mail of telefoon voor meer informatie over de planning, of meld je meteen aan. Dan nemen wij contact met je op over nieuwe trainingsdata.

Bij- en nascholing

Deze training levert 3,5 uren op voor bij- en nascholing in het kader van de wettelijke scholingsplicht uit de Wet op de Architectentitel. Jaarlijks zijn architecten wettelijk verplicht om 16 uren aan bij- en nascholing te besteden. Voor BNA-leden geldt een jaarlijkse verplichte urenbesteding van 30 uren voor bij- en nascholing.

Deze training is geschikt voor:

  • Architect;
  • Bouwkundig projectleider;
  • Bouwkundig tekenaar;
  • Projectleider in de uitvoerende bouw;
  • Werkvoorbereider;
  • Kostencalculator;
  • Plantoetser;
  • Kwaliteitsborger.

Incompany

Wil je deze training volgen met meer dan drie collega’s tegelijkertijd, overweeg dan een incompanytraining. Een incompanytraining is aanzienlijk goedkoper en kost EUR 895,- plus EUR 95,- per deelnemer (ex. BTW).

Download GRATIS het e-book

De drie pijlers voor het ontwerpen van
een brandveilig gebouw

Waar moet je rekening mee houden bij het ontwerpen van een brandveilig gebouw. Welke aspecten spelen hierbij een rol?